Reviews

Review Reany W1 Heartbeat Red

De fiets heeft een mooie vormgeving. Is meer oranje dan rood (zoals de naam zou doen vermoeden). Daardoor een hele mooie kleur. Strakke vormen en een mooi geïntegreerd display.
Het rechte stuur geeft de fiets een sportieve uitstraling. Als je een sportfiets gewend bent, is deze fiets een aanrader. De brede banden zorgen ervoor dat je ook makkelijk zanderige wegen kunt nemen (waar ik met mijn RaceRox (Jan Janssen) zou afstappen)

Ondersteuning

De ondersteuning is heel fijn. Bij een vlak terrein is stand 1 prima. Bij een heuvel/brug is stand 2 heel fijn. In de heuvels rond Nijmegen (Berg en Dal en Groesbeek) was stand 5 ook lekker bij het bergop fietsen. De 10%-helling was pittig, maar dankzij die 5 wel te doen. Verschil tussen 3, 4 en 5 heb ik niet echt gemerkt. Omdat ik de hellingen meteen in stand 5 deed.

Actieradius

Bij een tocht van ruim 90 km (vooral vlak gebied) had ik nog 41% over. Wel voornamelijk in stand 1 en af en toe in 2. Dat viel mij heel erg mee.
Bij de tocht in heuvelachtig gebied had ik na ongeveer 30 km nog zo’n 70% over. En toch veel ondersteuning ingezet (heuvelop in stand 5).

Geen versnellingen

Het is heerlijk fietsen zonder versnellingen. Alleen bij bergje af miste ik de het grote verzet om mee te fietsen. Maar dan hebben we het wel over >35 km/uur.

Wat mis ik nog

Ik miste een bel. En een bagagedrager (maar die zit er standaard wel op, meen ik). En zit er standaard en slot op?

Conclusie

Een hele fijne sportieve fiets, ook voor toertochten. En met een mooie uitstraling.

Jolanda de Koning
21 mei 2024

Deel op social media

Review Reany W1 Heartbeat Red

Follow us

Follow us

Make your inbox full of happiness,
never miss any offers

Make your inbox full of happiness,
never miss any offers

Your subscription could not be saved. Please try again.
Your subscription has been successful.